Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

Executive outplacement Outplacement til topledere og direktører

Kom styrket videre i karrieren med executive outplacement

Opsigelser er et vilkår - ikke mindst for executives. Men det er en stor livsændring, når man mister jobbet som topleder og pludselig går fra et højt tempo og arbejdspres til rungende stilhed og en tom kalender. For de fleste er det en både udfordrende og følelsesladet situation.

Men den rette rådgivning og støtte kan vende en svær situation til noget positivt: Et fornyet blik på dig selv og en skærpet og afklaret lederprofil, som åbner helt nye døre og karrieremuligheder.

Vi taler hver dag med opsagte topledere og direktører. Vi kender derfor de udfordringer og bekymringer, du står med. Og vi kan rådgive dig om, hvordan du griber det klogt an, når du skal videre i karrieren efter en afskedigelse.

Med executive outplacement får du hjælp til at træffe langsigtede valg og lægge den helt rigtige strategi for din fremtidige karriere. Vi står klar til at motivere, udfordre og guide dig hele vejen - og vi slipper dig først, når du er helt i mål med dit næste drømmejob.

Ræk ud for en uforpligtende dialog

Hvad kan du forvente dig af executive outplacement hos os?

Jens Lunn, direktør i AS3 Executive har selv prøvet at blive opsagt. I dag rådgiver han andre topledere, der skal finde nye veje efter en opsigelse. Hør ham fortælle om sine personlige oplevelser, og hvad et outplacementforløb hos AS3 Executive vil sige.

Hvad er executive outplacement?

Executive outplacement er et målrettet og fortroligt rådgivningsforløb, der hjælper dig sikkert frem til det næste toplederjob.


Målrettet rådgivning efter en opsigelse

Executive outplacement er individuel rådgivning til topledere og direktører, der har modtaget en opsigelse.

Executive outplacement handler fuldt og helt om at hjælpe dig med at afklare din markedsværdi, afdække dine muligheder og træffe de rigtige beslutninger for din karriere.


Professionel støtte til alle faser af jobsøgningen

Executive outplacement indeholder 1-1 møder med din personlige rådgiver, professionel kommunikationstræning, profiltest, topledernetværk og hjælp til alle faser af jobsøgningen.

Målet er at sikre en glidende overgang til dit næste job gennem et professionelt tilrettelagt rådgivningsprogram.

Executive outplacement: For dig, der vil have succes i jobskiftet

Vi hjælper dig med at finde den rigtige vej videre efter en opsigelse og støtter dig hele vejen til dit næste drømmejob.

Den rigtige strategi for dig: Ganske få toplederstillinger opslås på traditionel vis, og det stiller store krav til din karrierestrategi. Vi hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål, sætte klare mål og træffe kloge valg. Din garanti for en sikker vej til det rigtige job.

Støtte til alle faser: Vores erfarne rådgivere yder professionel støtte til alle faser af din jobsøgning. Lige fra afklaringen af dine kompetencer, jobmål og markedsværdi til selve eksekveringen i form af effektivt brug af netværk (både vores og dit), ansøgninger, kontakt til headhunters, et stærkt pitch, kontraktforhandling mv. 

Med dig hele vejen: Vi kommer til at følge dig tæt og slipper dig først, når du har nået dine karrieremål - uanset om du skal videre i nyt toplederjob, indlede en bestyrelseskarriere, starte egen virksomhed eller noget helt fjerde.

mød vores executive outplacementrådgivere

Kontakt Jens Lunn, Managing Director

Vil du høre mere om executive outplacement, og hvordan vi kan hjælpe dig? Eller skal du forhandle din fratrædelsesaftale lige nu?

Kontakt Jens Lunn og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi behandler alle henvendelser hurtigt - og selvfølgelig fortroligt.

Telefon: +45 20 90 28 73

Mail: jlunn@as3.dk

 

Sådan kom Allan Schefte videre i nyt topjob

Allan Schefte blev opsagt som nordisk direktør i en stor, dansk byggevirksomhed. Her fortæller han, hvordan executive outplacement hos AS3 hjalp ham videre i karrieren.

Executive outplacement hos AS3 er et skræddersyet forløb

Dit executive outplacement-forløb bygges op omkring en række aktiviteter og indsatser, som vi sammen tilpasser efter dine behov og ønsker. I centrum står den personlige sparring med en erfaren executive rådgiver, som matcher dig og din profil. 

 • Individuel rådgivning og sparring: Personlige møder med din executive rådgiver, når det passer dig.

 • Specialistrådgivning: Sparring med eksperter inden for fx bestyrelse, NGO eller en karriere som selvstændig eller konsulent.

 • Markedsværdi: Afklaring af hvor stærkt du står på arbejdsmarkedet, og hvordan det kan påvirke dit kommende løn- og ledelsesniveau.

 • Karrieremål og next step: Kortlægning af dine ønsker, behov, kompetencer, succeshistorier og dine muligheder.

 • Medie- og kommunikationsrådgivning: Støtte til professionel kommunikation, hvis fratrædelsen får (alt for meget) opmærksomhed.

 • Personprofilanalyser: 1-2 omfattende tests, der stiller skarpt på de vigtigste parametre for din individuelle performance og din ledelsesstil som topleder.

 • Personlig branding: Strategi, handlingsplan og sparring med kommunikationsrådgiver.
 • Netværksstrategi og networking: Aktivering af vores executive netværk og mulighed for at deltage på eksklusive netværksmøder og events.

 • Workshops og webinarer: Eksperternes anbefalinger til CV, bestyrelsesarbejde, direktørkontrakten, LinkedIn m.m.

 • Digitalt jobunivers: Ubegrænset adgang til guides, videoer og værktøjer til professionel jobsøgning - specifikt målrettet topledere.

 • Headhunting: Løbende kontakt med danske executive headhuntere og udveksling af CV.

 • Karrieremøder: Personbestyrelsesmøder og sparring med udvalgte erhvervsledere.

 • Jobsamtale og pitch: Forberedelse til jobsamtaler samt gennemgang af forløbet efterfølgende.

 • Visuals: Professionelle videopræsentationer og fotos til dit CV og LinkedIn.

 • Special services: Revisor- og advokatbistand, erhvervspsykolog, sekretær, kontor- og mødefaciliteter m.m.

Det handler om dig og din fremtid

Det er ikke svært at finde et job. Det er svært at finde det rigtige job, hvor du forløser dit fulde potentiale - og samtidig trives. Derfor er individuel rådgivning og sparring essentiel.

Alle topledere og direktører er forskellige og har forskellige ønsker og behov. Derfor er executive outplacement hos os ikke et standardforløb, men derimod en skræddersyet sammensætning af aktiviteter og elementer, der passer til netop dig og din situation.

Måske har du behov for at bearbejde opsigelsen og afdække dine muligheder, inden du lægger dig fast på dit næste step? Måske stiler du efter en bestyrelseskarriere eller drømmer om at starte egen virksomhed? Eller måske vil du bare gerne hurtigt videre inden for samme felt eller branche, som du er beskæftiget indenfor i dag?

Inden opstart af et dit executive outplacement-forløb afholder vi altid et indledende og uforpligtende møde, hvor vi sætter fokus på dine forventninger og sikrer, at kemien er i orden.

Du mødes - i fuld diskretion - med en ledende medarbejder fra AS3 Executive for at konkretisere dine behov. Her sikrer vi også, at du og rådgiveren matcher i forhold til både kompetencer og personlighed. Det er jo i sidste ende en tillidssag, hvem man matcher godt med.

Sammen afklarer I dine egenskaber som topleder, din markedsværdi, markedssituationen, dine interesser og motivation. Og vi sætter mål og retning for din fortsatte karriere.

Dit executive forløb er unikt. Derfor har vi specialiserede executive rådgivere inden for alle områder, og sammen finder I de bedste løsninger for dig.

Vi har metoden, og vi ved, at den virker. Du har ansvaret - og vi er med dig hele vejen i mål.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

i forløb hos AS3 Executive finder det rigtige job inden for 9-12 mdr.

10 grunde til at vælge executive outplacement

Med et executive outplacement-forløb hos AS3 Exeutive kommer videre i det rigtige job – ikke bare det næste job

1: Du lægger opsigelsen bag dig og opnår fornyet klarhed, overblik og selvindsigt

2: Du får nye perspektiver på dig selv, dine værdier og dit purpose

3: Du forstår din markedsværdi og kan stille de rette krav til løn, arbejdsvilkår, ledelsesniveau m.m.

4: Du afklarer dine karrieremæssige ambitioner og mål - på både kort og lang sigt

5: Du udvikler et stærkt, professionelt og personligt brand som topleder

 

6: Du opnår en tydelig og attraktiv executive profil, som skiller sig ud i markedet

7: Du udvikler og styrker dit netværk med andre executives

8: Du bruger nye og effektive metoder til jobsøgning og sætter dine personlige kompetencer og succeshistorier effektivt i spil

9: Du får kvalificeret sparring på konkrete dilemmaer og beslutninger

10: Du udvikler en langsigtet og målrettet karrierestrategi, hvor du vil trivses

Sådan kom Dan Lauritzen videre efter 23 år i samme virksomhed

Dan Lauritzen blev opsagt som Managing Director efter 23 års ansættelse i en af Danmarks største virksomheder. Hør, hvordan det føles at blive opsagt, og hvordan rådgivning fik ham i nyt job.

30 års erfaring med executive outplacement

Vi er eksperter i at hjælpe direktører og topledere sikkert videre i karrieren efter en opsigelse.

AS3 Executive er Nordens største, mest erfarne og mest specialiserede leverandør af executive outplacement til direktører og topledere.

Gennem mere end 30 år har vi opbygget en dybdegående indsigt i virksomheder, forretninger, brancher og professioner — og ikke mindst i menneskers kompetencer, værdier, motivation og drivkraft.

AS3 Executive er en del af AS3-koncernen, der har hovedsæde i Danmark og forretningsenheder i hele Norden.

Vi er landsdækkende, men vi tilbyder også executive outplacement globalt i mere end 60 lande via vores partnerskab med LHH

Vores executive rådgivere har C-level baggrund

Vi har selv erfaring fra direktionsgangen. Vi kender derfor de problemstillinger, du står med, og ved, hvad det kræver at præstere optimalt på øverste niveau.

Som de fleste topledere har vi også mærket på egen krop, hvordan det er at blive afskediget.

Vores erfaring og forståelse for din situation, gør os i stand til at yde den optimale og præcise sparring til netop dine behov.

Vi matcher dig med en rådgiver på baggrund af stillingskategori, branche, erfaring, alder, køn og - måske vigtigst af alt - kemi.

Uvildig executive outplacement - ingen headhunting

AS3 Executive arbejder udelukkende for dig som topleder. Headhunting er ikke en del af vores leverance, da vi ønsker at sikre dine personlige interesser - ikke virksomhedens.

Vi samarbejder dog med 25 eksterne headhunters, hvis du ønsker at sætte dit CV i spil den vej.

Din executive outplacementrådgiver

 • er tidligere topleder og har personlige erfaringer med at gennemgå en opsigelsesproces.
 • er certificeret erhvervscoach og trænet i at levere sparring og rådgivning på højt niveau.
 • etablerer et fortroligt rum, hvor du trygt kan ventilere tvivl, frustrationer og dilemmaer.
 • er en ærlig og engageret sparringspartner, der sætter spotlight på dig og dine mål.
 • udfordrer, guider og motiverer og giver dig nye perspektiver på dig selv og din situation.
 • hjælper dig med at kortlægge dine stærkeste kompetencer og bedste muligheder.
 • besidder ekspertviden om markedet for din profil.
 • holder fokus på udvikling, udbytte og fremdrift, så du er sikker på at nå sikkert i mål med det rigtige job.
kontakt os for et uforpligtende møde

Mød vores executive outplacementrådgivere

Alle har en baggrund som topledere og betydelig erfaring med outplacement og karriererådgivning af topledere, direktører og ledere.

Jens Lunn

Jens er Managing Director AS3 Executive og har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder, bl.a. som salgsdirektør i Codan og dministrerende direktør i Falck Hjælpemidler.

Helle Bjerre

Helle Bjerre

  Helle har mere end 30 års erfaring i internationalt erhvervsliv. De senere år som CEO, SVP og VP i virksomheder inden for transport, produktion og finansiering.

Henrik Huebner

Henrik Hübner

Henrik har mere end 25 års topledererfaring fra store internationale, børsnoterede koncerner, herunder Sanistål A/S, Sophus Berendsen og Dun & Bradstreet Int.

Mariann Linde

Mariann Linde Sejersen

Mariann har mange års erfaring med Human Resource-ledelse i globale virksomheder som ECCO Sko, Grundfos og Terma, bl.a. som direktør, direktionsmedlem og bestyrelsesmedlem.

Kai Dahl

Kai Dahl-Jensen

Kai har mange års erfaring fra senior management positioner i internationale IT virksomheder, bl.a. som Nordisk direktør i CSC Nordic og adm. direktør i CSC Consulting Group.

 

Bo Jensen

Bo er Executive Director i AS3 Executive og har en baggrund som adm. direktør i blandt andet Badminton Danmark og Stahlwille Nordic A/S. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Nordic Green Tech.

Charlotte Junge

Charlotte Junge

Charlotte har i mere end 20 år arbejdet som selvstændig strategisk rådgiver, netværksekspert og bestyrelsesmedlem. Charlotte har international ledelses- og salgserfaring og har arbejdet flere år i Kina som Project Director.

Helle Lehmann

Helle Lehmann

Helle har et udpræget globalt udsyn og mangeårig international topledererfaring fra rederier og forsikringsbranchen, senest som SVP i et norsk forsikringsselskab.

Peter Jahn

Peter Jahn

Peter har mere end 25 års erfaring som management konsulent og sparringspartner for bestyrelser, CEOs og kommercielle ledere i industrien og i en række danske BtB-virksomheder.

Helle Thiele

Helle Thiele

Helle Thiele har være leder på direktionsniveau den offentlige sektor i 25 år, senest som Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding kommune. Hun har også ledelseserfaring fra tele- og konsulentbranchen.

Praktiske forhold

Målgruppe

Executive outplacement henvender sig til topledere i private virksomheder eller offentlige organisationer, direktører, toppolitikere og andre ledere på strategisk niveau.

Vores kandidater er blevet tilbudt outplacement som en del af deres fratrædelsesaftale eller vælger på egen hånd at indgå i et samarbejde med os.

Varighed

Executive outplacement hos os er typisk ubegrænset. Vores mål er nemlig ikke, at du kommer hurtigt videre, men derimod at du kommer videre i det rigtige job.

Vi kan også følge dig de første 6 måneder i dit nye job, som vejleder og personlig sparringspartner for dig under din onboarding.

Lokationer

Vi har kontorer i både København og Aarhus, og er desuden til rådighed for online møder og telefonisk sparring under hele dit outplacement-forløb.

Hvad koster executive outplacement?

Prisen for et executive outplacementforløb ligger typisk mellem en halv til en hel executive bruttomånedsløn.

Et executive outplacement forløb koster altid mere end 'almindelige' leder-outplacementforløb, fordi executives kræver en rådgiver med særlig direktionsbaggrund og forskellige skræddersyede ydelser. Forløbene varer typisk også længere, da jobbene er langt færre.

Oftest er det opsigende virksomhed, der betaler for dit executive outplacementforløb, men andre topledere dækker selv udgifterne via deres fratrædelsesordning eller lign.

Har du behov for et særligt tilpasset forløb, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi kan lave individuelle tilpasninger i forhold til indhold, varighed og pris.

Interesseret i executive outplacement?

Ring til os på +45 46 94 77 77 for at høre mere, eller bliv kontaktet helt uforpligtende.

Lad os kontakte dig

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med mere information om executive outplacement.

 

 

Inspiration og guides til toplederen

Tjeklisten: Når du bliver opsagt som topleder

Guiden kan bruges som forberedelse til din egen eventuelle opsigelse, men også hvis du - fagligt eller personligt - er tæt på opsigelsen af en anden executive.

Hent guiden til opsigelser på toplederniveau

Vi samarbejder med