Klar til bestyrelseskarriere? Hent vores guide

Kom videre i karrieren Executive Outplacement

AS3 Executive er specialiseret i outplacement og karriererådgivning til topledere. Vi hjælper dig med at åbne døren til nye karrieremuligheder, stiller netværk til rådighed og sikrer dig det rigtige job.

Sådan kom jeg videre i nyt topjob

Allan Schefte blev opsagt som nordisk direktør i en stor, dansk byggevirksomhed. Her fortæller han, hvordan et outplacement-forløb hos AS3 Executive hjalp ham videre i karrieren.

Vi støtter dig - indtil du er videre i karrieren

Der er ganske få toplederstillinger, der opslås på traditionel vis. Det stiller derfor store krav til din strategi, når du skal finde det rigtige lederjob.

Med et forløb hos os får du ubegrænset adgang til personlig sparring hos vores rådgivere. Du kan deltage i vores netværksaktiviteter med andre topledere, og du får adgang til vores digitale jobunivers målrettet executives. Vi kommer til at følge dig tæt og slipper dig først, når du har nået dine karrieremål - uanset om du skal videre i nyt executive job, indlede en bestyrelseskarriere eller starte egen virksomhed.

AKUTHJÆLP

Skal du forhandle din fratrædelsesaftale? Eller overvejer du Executive Outplacement og er i tvivl om udbyttet? Så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

kontakt os

Individuelt tilpassede forløb

Du mødes - i fuld diskretion - med en ledende medarbejder fra AS3 Executive for at konkretisere dine behov. Her sikrer vi også, at du og rådgiveren matcher i forhold til både kompetencer og kemi.

Sammen afklarer I dine egenskaber som topleder, din markedsværdi, markedssituationen, dine interesser og motivation. Og vi sætter mål og retning for din fortsatte karriere.

Dit executive forløb er unikt. Derfor har vi specialiserede executive rådgivere inden for alle områder, og sammen finder I de bedste løsninger for dig.

Vi har metoden, og vi ved, at den virker. Du har ansvaret, og vi er med dig hele vejen i mål.

Niklas Savander - Find det næste job - AS3 Executive

i forløb hos AS3 Executive finder det rigtige job inden for 9-12 mdr.

Forløbet indholder

Personlig rådgivning - Personlig branding - Profiltest - Revisor - Advokat - Psykolog - Sekretær - Digitalt jobunivers - Onboarding - Karrieremøder - Workshops - Executive netværksmøder

se brochure om executive outplacement

Globalt samarbejde om Executive outplacement

Gennem vores partnerskab med LHH tilbyder vi højt kvalificeret Executive outplacement og rådgivning i mere end 60 lande.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med mere information om executive outplacement.

Vi samarbejder med