Klar til bestyrelseskarriere? Hent vores guide

VI hjælper dig videre i karrieren Executive Outplacement

Vi er specialiseret i rådgivning til topledere

Opsigelser er et vilkår på toplederniveau. AS3 Executive hjælper dig med at åbne døren til nye karrieremuligheder, stiller netværk til rådighed og sikrer dig det rigtige job.

Rådgivere med c-level baggrund

Vi er alle executive rådgivere med omfattende topledererfaring fra danske top virksomheder. Vi matcher dig med en rådgiver med erfaring fra din branche og en lederbaggrund, der ligner din egen. Som de fleste topledere har vi også mærket på egen krop, hvordan det er at blive afskediget.

Uvildig outplacement - ingen headhunting

AS3 Executive arbejder udelukkende for dig som topleder. Headhunting er ikke en del af vores leverance, da vi ønsker at sikre dine personlige interesser - ikke virksomhedens. Vi samarbejder dog med 25 eksterne headhunters, hvis du ønsker at sætte dit CV i spil den vej.

30 års erfaring lokalt og globalt

AS3 Executive er en del af AS3-koncernen, der har hovedsæde i Danmark og forretningsenheder i hele Norden. Vi er landsdækkende, men vi tilbyder også executive outplacement globalt i mere end 60 lande via vores partnerskab med LHH.

Vi styrker din markedsværdi

Som topleder er du ikke låst til særlige brancher eller specialistkompetencer. Din rådgivning fokuserer derfor bredere på din overordnede markedsværdi, dvs. dine faglige og personlige kvalifikationer, så du vælger rigtigt i dit næste karriereskridt.

Sådan kom jeg videre i nyt topjob

Allan Schefte blev opsagt som nordisk direktør i en stor, dansk byggevirksomhed. Her fortæller han, hvordan et outplacement-forløb hos AS3 Executive hjalp ham videre i karrieren.

Vi støtter dig - indtil du er videre i karrieren

Der er ganske få toplederstillinger, der opslås på traditionel vis. Det stiller derfor store krav til din strategi, når du skal finde det rigtige lederjob.

Med et forløb hos os får du ubegrænset adgang til personlig sparring hos vores rådgivere. Du kan deltage i vores netværksaktiviteter med andre topledere (bl.a. 10 forskellige workshops), og du får adgang til vores digitale jobunivers målrettet executives. Vi kommer til at følge dig tæt og slipper dig først, når du har nået dine karrieremål - uanset om du skal videre i nyt executive job, indlede en bestyrelseskarriere eller starte egen virksomhed.

AKUTHJÆLP

Skal du forhandle din fratrædelsesaftale? Eller overvejer du Executive Outplacement og er i tvivl om udbyttet? Så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

kontakt os

Individuelt tilpassede forløb

Du mødes - i fuld diskretion - med en ledende medarbejder fra AS3 Executive for at konkretisere dine behov. Her sikrer vi også, at du og rådgiveren matcher i forhold til både kompetencer og kemi.

Sammen afklarer I dine egenskaber som topleder, din markedsværdi, markedssituationen, dine interesser og motivation. Og vi sætter mål og retning for din fortsatte karriere.

Dit executive forløb er unikt. Derfor har vi specialiserede executive rådgivere inden for alle områder, og sammen finder I de bedste løsninger for dig.

Vi har metoden, og vi ved, at den virker. Du har ansvaret, og vi er med dig hele vejen i mål.

Niklas Savander - Find det næste job - AS3 Executive

i forløb hos AS3 Executive finder det rigtige job inden for 9-12 mdr.

Behov for special services?

Professionelt foto til CV - Oversættelser af ansøgning - Profiltest - Revisor - Advokat - Erhvervspsykolog - Sekretær - Mødelokaler - Digitaler portaler - Ubegrænset adgang til coachingprogrammer

SE BROCHURE OM EXECUTIVE OUTPLACEMENT

Globalt samarbejde om Executive outplacement

Gennem vores partnerskab med LHH tilbyder vi højt kvalificeret Executive outplacement og rådgivning i mere end 60 lande.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med mere information om executive outplacement.

Vi samarbejder med