Klar til bestyrelseskarriere? Hent vores guide

As3 executive Mød vores ledende medarbejdere

JENS LUNN

Direktør for AS3 Executive

 

JENS LUNN
Direktør for AS3 Executive

 

Jens Lunn er Managing Director i AS3 Transition og har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler. Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Udover at rådgive topledere i forbindelse med deres jobskifte bruger Jens en stor del af sin tid på at være bindeleddet til nye kunder. Foruden arbejdet i AS3 sidder Jens i et par bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

LISBETH BYGSØ-PETERSEN

Direktør for trivsel og coaching

LISBETH BYGSØ-PETERSEN
Direktør for trivsel og coaching

Lisbeth Bygsø-Petersen har mere end 20 års ledelses-erfaring, heraf en længere årrække i rollen som direktør. Hun har været en del af ledelsen i AS3 igennem de seneste 8 år.

Lisbeths har bl.a. erfaring fra forsikrings-branchen og sundhedssektoren. Lisbeth har bestridt forskellige tunge ledelsesposter i SOS International inden for bl.a. HR og som direktør for en 24 timers alarmcentral samt været Adm. Direktør for Ortopædisk Privathospital Aarhus.

Hun har 15 års erfaring som ledelses- og strategikonsulent fra eget selvstændigt virke og i AS3. Lisbeth er en erfaren ledelsesrådgiver og Executive Coach, og har udover sin generelle brede indsigt i de forskellige ledelsesdiscipliner også de senere år specialiseret sig indenfor Outplacement, Coaching, Forandringsprocesser samt Stress og Trivsel.

Lisbeth underviser på AS3’s coachinguddannelse samt på lederuddannelsen, og faciliterer læringsprocesser for ledere i de største danske virksomheder.

Uddannelset Cand. Merc., CBS og har en MBA, Business Institute. Desuden senior practitioner fra AS3’s Transition Coaching Programme.

JØRGEN UHRBRAND

Direktør for AS3 BtB

Jørgen Urhbrand - Driftsansvarlig og partner

Jørgen Uhrbrand
Direktør for AS3 BtB

Jørgen Uhrbrand er partner i AS3 og overordnet ansvarlig for hele BtB forretningsområdet.

Jørgen har 20 års erfaring i AS3 og har gennem årene rådgivet og coachet direktører på alle niveauer. Tidligere arbejdede Jørgen med Search og Selection, ligesom han har 7 års ledelsesbaggrund fra IKEA, hvor han fungerede som bl.a. HR- og salgsdirektør.

Uddannelsesmæssig er Jørgen cand. merc. og har en instruktøruddannelse fra DBU.

FINN LUND ANDERSEN

Salgsdirektør i AS3 BtB

FINN LUND ANDERSEN
Salgsdirektør i AS3 BtB

Finn Lund Andersen har mere end 20 års erfaring på direktionsniveau fra 3 af Danmarks 20 største virksomheder: TDC, Salling Group og KFK.

Herudover har Finn i 10 år arbejdet med top management-rådgivning i PA Consulting Group og Rambøll Management. HR og Kommunikation har været den røde tråd i Finns karriere.

I mere end 10 år var Finn SEVP og direktionsmedlem i TDC med ansvaret for HR og Kommunikation. I løbet af ansættelsen fusionerede en række offentlige stamselskaber først til TeleDanmark, senere blev TeleDanmark privatiseret og omdannet til TDC, og endeligt blev virksomheden solgt for knap 100 mia. kr. til 5 internationale kapitalfonde. I perioden gennemført en gennemgribende transformation af TDC, og antallet af medarbejdere blev reduceret med ca. 10.000.

I 7 år var Finn Koncerndirektør og direktionsmedlem i Dansk Supermarked, som senere blev til Salling Group. Med 45.000 medarbejdere i fire lande, og en omsætning på mere end 75 mia. kr er dette fortsat en af Danmarks største virksomheder. Finn var med til at gennemføre en omfattende strategiændring i Salling Group, samt gennemgribende ændringer i Direktionens sammensætning og arbejdsform.

I 2 år sad Finn som medlem af Koncerndirektionen i KFK (Korn- og Foderstofselskabet), i perioden hvor Norsk Hydro gennemførte et salg af hele KFK koncernen.

Endelig har Finn 10 års erfaring fra PA Consulting Group, og Rambøll Management, og i de seneste godt 6 år har Finn været direktør AS3.

Finn er også aktiv i en række bestyrelser, herunder 7 år i Salling Fondens bestyrelse, Bestyrelsesformand på Erhvervsakademi Århus samt medlem af AGFs bestyrelse.

Uddannet som cand scient fra Københavns universitet og lederuddannelser fra IMD og Insead.