Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

As3 executive Mød vores ledende medarbejdere

JENS LUNN

Managing Director AS3 Executive

 

JENS LUNN
Managing Director AS3 Executive

 

Jens Lunn er Managing Director i AS3 Transition og har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler. Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Udover at rådgive topledere i forbindelse med deres jobskifte bruger Jens en stor del af sin tid på at være bindeleddet til nye kunder. Foruden arbejdet i AS3 sidder Jens i flere bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

BO JENSEN

Executive Director

BO JENSEN
Executive Director AS3 Executive

Bo har mere end 35 års erhvervserfaring, heraf 20+ år som topleder i både det private erhvervsliv samt politisk ledede interesseorganisationer.

Gennem syv år var han administrerende direktør i Badminton Danmark, hvor han havde ansvar for økonomi, drift samt kommerciel og organisatorisk udvikling af hele administrationen og forbundet. Før det var han 10 år som administrerende direktør i Stahlwille Nordic A/S, et selskab han var med til at opbygge fra grunden.

Ved siden af sit virke i AS3 Executive er Bo professionel bestyrelsesperson og co-founder af Nordic Green Tech A/S.

LISBETH BYGSØ-PETERSEN

COO

LISBETH BYGSØ-PETERSEN
COO

Lisbeth Bygsø-Petersen har mere end 20 års ledelses-erfaring, heraf en længere årrække i rollen som direktør. Hun har været en del af ledelsen i AS3 igennem de seneste 8 år.

Lisbeths har bl.a. erfaring fra forsikrings-branchen og sundhedssektoren. Lisbeth har bestridt forskellige tunge ledelsesposter i SOS International inden for bl.a. HR og som direktør for en 24 timers alarmcentral samt været Adm. Direktør for Ortopædisk Privathospital Aarhus.

Hun har 15 års erfaring som ledelses- og strategikonsulent fra eget selvstændigt virke og i AS3. Lisbeth er en erfaren ledelsesrådgiver og Executive Coach, og har udover sin generelle brede indsigt i de forskellige ledelsesdiscipliner også de senere år specialiseret sig indenfor Outplacement, Coaching, Forandringsprocesser samt Stress og Trivsel.

Lisbeth underviser på AS3’s coachinguddannelse samt på lederuddannelsen, og faciliterer læringsprocesser for ledere i de største danske virksomheder.

Uddannelset Cand. Merc., CBS og har en MBA, Business Institute. Desuden senior practitioner fra AS3’s Transition Coaching Programme.

JØRGEN UHRBRAND

Direktør for AS3 BtB

Jørgen Uhrbrand
Direktør for AS3 BtB og partner

Jørgen Uhrbrand er partner i AS3 og overordnet ansvarlig for hele BtB forretningsområdet.

Jørgen har 20 års erfaring i AS3 og har gennem årene rådgivet og coachet direktører på alle niveauer. Tidligere arbejdede Jørgen med Search og Selection, ligesom han har 7 års ledelsesbaggrund fra IKEA, hvor han fungerede som bl.a. HR- og salgsdirektør.

Uddannelsesmæssig er Jørgen cand. merc. og har en instruktøruddannelse fra DBU.