Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

As3 executive Mød vores ledende medarbejdere

JENS LUNN

Managing Director AS3 Executive

 

JENS LUNN
Managing Director AS3 Executive

 

Jens Lunn er Managing Director i AS3 Transition og har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler. Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Udover at rådgive topledere i forbindelse med deres jobskifte bruger Jens en stor del af sin tid på at være bindeleddet til nye kunder. Foruden arbejdet i AS3 sidder Jens i flere bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

GORM WESING FLYVHOLM

Director Executive Services AS3 Executive

 

Gorm Wesing Flyvholm
Director Executive Services AS3 Executive

 

Gorm har mere end 30 års erfaring i dansk erhvervsliv. De senere år som CEO, SVP, COO og CCO inden for mediebranchen herunder Børsen-koncernen, Berlingske Media og North Media og som management konsulent hos Deloitte Business Consulting.

De mange år som leder i medieindustrien har givet en solid ledererfaring, dels i forhold til at drive store organisationer, men også i forhold til at skulle lede i en branche under store omskiftninger. Hans opgaver har overordnet set kredset om store transformationer med fokus på turnarounds. Mere operationelt har hans fokus været at udvikle nye forretninger. Han har været med til at implementere omfattende organisatoriske ændringer blandt ansatte på flere niveauer, og han har været med til at drive store salgsoperationer.

Strategi, forretnings- og organisationsudvikling, og eksekvering heraf er blandt hans stærkeste kompetencer, i særdeleshed i forbindelse med digitale transformationer og organisationsforandringer.

Gorm etablerede egen virksomhed i begyndelsen af 2019, hvor han udover executive-rådgiving arbejdede med facilitering af strategi-, forretningsudviklings- og omkostningsprojekter, inden han i 2020 startede som Executive Director hos AS3 Executive.

LISBETH BYGSØ-PETERSEN

COO

LISBETH BYGSØ-PETERSEN
COO

Lisbeth Bygsø-Petersen har mere end 20 års ledelses-erfaring, heraf en længere årrække i rollen som direktør. Hun har været en del af ledelsen i AS3 igennem de seneste 8 år.

Lisbeths har bl.a. erfaring fra forsikrings-branchen og sundhedssektoren. Lisbeth har bestridt forskellige tunge ledelsesposter i SOS International inden for bl.a. HR og som direktør for en 24 timers alarmcentral samt været Adm. Direktør for Ortopædisk Privathospital Aarhus.

Hun har 15 års erfaring som ledelses- og strategikonsulent fra eget selvstændigt virke og i AS3. Lisbeth er en erfaren ledelsesrådgiver og Executive Coach, og har udover sin generelle brede indsigt i de forskellige ledelsesdiscipliner også de senere år specialiseret sig indenfor Outplacement, Coaching, Forandringsprocesser samt Stress og Trivsel.

Lisbeth underviser på AS3’s coachinguddannelse samt på lederuddannelsen, og faciliterer læringsprocesser for ledere i de største danske virksomheder.

Uddannelset Cand. Merc., CBS og har en MBA, Business Institute. Desuden senior practitioner fra AS3’s Transition Coaching Programme.

JØRGEN UHRBRAND

Direktør for AS3 BtB

Jørgen Uhrbrand
Direktør for AS3 BtB og partner

Jørgen Uhrbrand er partner i AS3 og overordnet ansvarlig for hele BtB forretningsområdet.

Jørgen har 20 års erfaring i AS3 og har gennem årene rådgivet og coachet direktører på alle niveauer. Tidligere arbejdede Jørgen med Search og Selection, ligesom han har 7 års ledelsesbaggrund fra IKEA, hvor han fungerede som bl.a. HR- og salgsdirektør.

Uddannelsesmæssig er Jørgen cand. merc. og har en instruktøruddannelse fra DBU.