Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

Vi er et erfarent team AS3 executive rådgivere

Mød vores rådgivere

AS3 Executive består af en række faste executive rådgivere, som alle har en stærk ledelsesbaggrund fra dansk erhvervsliv, og som hver især bestrider særlige kompetencer inden for forskellige fagområder. Dertil kommer de ledende medarbejdere i AS3 BtB.

Henrik Hübner

Henrik er direktør med mere end 25 års erfaring fra store internationale, børsnoterede koncerner, herunder Sanistål A/S, Sophus Berendsen og Dun & Bradstreet Int.

Han har særlige ansvars- og ledelseskompetencer indenfor strategi, forretnings- og organisationsudvikling, salg & marketing samt indkøb. Dertil kommer stærke ledelsesmæssige kompetencer indenfor opbygning af high performance organisationer og teams samt bestyrelseserfaring fra danske og tyske virksomheder.

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Foundation
 • Cand.merc. i afsætning og strategisk planlægning, Aarhus University
 • Management kurser på INSEAD, Paris
HENRIK HÜBNER PÅ LINKEDIN

Helle Bjerre

Helle har mere end 30 års erfaring i internationalt erhvervsliv. De senere år som CEO, SVP og VP i virksomheder inden for transport, produktion og finansiering.

Hun har været udstationeret i Spanien for A.P. Møller, og det spanske har haft stor indflydelse undervejs i hendes karriere, bl.a. i hendes seneste stilling, hvor Helle var ansvarlig for IFUs (Investeringsfonden for udviklingslande) portefølje- og investeringsaktiviteter i Latinamerika. Strategi, forretnings- og organisationsudvikling, og eksekvering heraf, er blandt hendes stærkeste kompetencer, i særdeleshed i forbindelse med større mergers og organisationsforandringer.

Bæredygtighed har også været et nøgleord de sidste 10 år af hendes karriere, hvor CSR, tilmelding til UN Global Compact, deltagelse i MACN, (Maritime Anti-Corruption Network) og nu FNs 17 verdensmål har været centrale elementer i hendes ansvarsområder.

Helle etablerede egen virksomhed i 2019, hvor hun udover executive rådgiving hos AS3 og bestyrelsesarbejde også arbejder med facilitering af strategi-, forretningsudviklings- og bæredygtighedsprocesser.

 • Shippinguddannelse fra A.P. Møller
 • HD i afsætning
 • Lederuddannelse fra CBS
 • Transition Coach, Practitioner
 • Kurser fra bl.a. Insead (achieving outstanding performance)
 • International bestyrelsesuddannelse fra Institute of Directors i London.
HELLE BJERRE PÅ LINKEDIN

Helle Lehmann

Helle er Executive rådgiver og coach og med en mangeårig ledererfaring fra rederier og marineforsikring, senest som direktør i et norsk forsikringsselskab, har hun et fundament bygget på stærke faglige og personlige kompetencer. Hun møder den enkelte med åbenhed og stor indlevelsesevne og er stand til at favne bredt menneskeligt og strategisk. I sin rådgivning og coaching, bruger hun sine indsigter fra sit lederskab og fra sin praktiske og teoretiske baggrund samtidig med at hun er stærkt optaget af værdiskabelse for den enkelte.  

Gennem sine mange år i shippingbranchen har Helle udviklet et udpræget globalt mindset og har stor international erfaring. Hun har stået for organisationsudvikling og forandringsprocesser, med positive resultater gennem sit motiverende lederskab og evne som ’brobygger’.  

I dag har Helle sin egen virksomhed indenfor lederskab og organisationsudvikling og arbejder blandt andet med sit program ’dit indre lederskab’. Hun er samtidig underviser og aktivt bestyrelsesmedlem. 

 • Executive Board Programme, Insead
 • Erhvervscoach samt Transition Coach, Senior Practitioner med personlig akkreditering af EMCC
 • Lederuddannelser fra bl.a. IMD, Lausanne
 • Cand. Jur.
 • Rederiuddannet
HELLE LEHMANN PÅ LINKEDIN

Charlotte Junge

Charlotte har mangeårig erfaring som Executive rådgiver og netværksekspert med international ledelses-og salgserfaring.

Hun etablerede i 2003 egen virksomhed med netværk, karriererådgivning, ledelses- og virksomhedsudvikling samt bestyrelsesarbejde som fokusområder. Hun har desuden arbejdet som HR Manager hos Jyllandsposten, som konsulent hos Mercuri Urval og 6 år i Kina som Project Director og Controller/Sales Manager.

Charlotte er forfatter til bøgerne NETVÆRK – vejen til målet, NETVÆRK – vejen til målet 2.0 samt The Networking Journey i samarbejde med Aarhus Universitet.

Hendes seneste udgivelse er NETVÆRK - sådan gør du fra 2022.

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Foundation
 • BA i Udenrigshandel fra AU BSS
 • BA i økonomi fra CBS
charlotte junge på linkedin

Jens Lunn

Jens er Managing Director i AS3 Executive og rådgiver tillige executive-kandidater.

Jens har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han har var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler.

Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Foruden arbejdet i AS3 Executive sidder Jens i et par bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

 • Cand.merc.jur fra CBS
 • Div. bestyrelsesposter
JENS LUNN PÅ LINKEDIN

Peter Jahn

Peter har mere end 25 års erfaring og er management konsulent og sparringspartner for bestyrelser, CEOs og kommercielle ledere i industrien og i en række danske BtB-virksomheder.

Som konsulent hjælper han virksomhederne med vækst og transformation: Forretningsstrategier, Commercial Excellence, Go-to-market koncepter samt indsatser inden for salg, marketing og transformation.

Før det havde Peter gennem 10 år lederfunktioner i Carlsberg, Egmont og L'Oreál.

Peter er bestyrelsesmedlem i ROB-EX A/S og mødeleder/netværksdirektør i EGN Netværk Danmark for 6 grupper i topledelsessegmentet.

 • Master's degree: Science, Business Administration & Economics, Aarhus Universitet
peter jahn på linkedin

Helle Thiele

Helle Thiele har de seneste 25 år været leder på direktionsniveau, senest som Børne- og uddannelsesdirektør i Kolding kommune.

Hun har lang erfaring som leder i den offentlige sektor (kommune, region, stat og styrelser) og også i den private sektor i en stor telekommunikationsvirksomhed og i konsulentbranchen.

Helle har særligt erfaring fra velfærdsområderne og dybdegående viden om samarbejdskonstruktioner og snitflader i den offentlige sektor samt politisk betjening og forståelse.

Helle rådgiver med afsæt i konkret erfaring som (top)leder i mere end 25 år samt som professionel coach/rådgiver i egen virksomhed og hos AS3 Executive. Tillid, troværdighed og betydningen af professionelle relationer er vigtige nøgleord i Helles rådgivning.

 • Cand.polit fra Københavns Universitet
 • Diplom i organisationspsykologi, Insead.
 • Executive Management Programme, Scandinavian Executive Institute/Insead.
 • Certificeret Transition Coach, EMCC - European Mentoring and Coaching Council
Helle thiele på linkedin

Kai Dahl-Jensen

Kai har mangeårig erfaring fra senior management positioner i internationale IT virksomheder, hvilket giver en god forståelse for en topleders udfordringer.

Har b.la. fungeret som Nordisk direktør i CSC Nordic og adm. direktør i CSC Consulting Group. Han har desuden fungeret som selvstændig konsulent i en årrække.

Kai har være executive rådgiver siden 2012 og har herudover mere end 1000 coachsamtaler som erfaringsbaggrund.

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Practitioner
 • Virksomhedsuddannet i ledelse, fx CSC, IBM og Mærsk data
 • Merkonom, Niels Brock Business School
Kai Dahl-Jensen på LinkedIn

Mariann Linde Sejersen

Mariann har mange års forretningsorienteret erfaring fra Human Resources i private globale virksomheder samt det offentlige, bl.a. som direktør og direktionsmedlem. Mariann har yderligere erfaring fra virksomheder som ECCO Sko, Grundfos og Terma. Derudover har hun været HR-chef på Erhvervsakademi Aarhus, og har siddet i bestyrelsen på Aarhus Tech som repræsentant for Dansk Industri.

Mariann har erfaring med karriereudvikling, rådgivning, coaching, rekruttering og afskedigelser på direktørniveau. Hun har en særdeles god empati, ser den enkeltes kompetencer og karrieremuligheder og har en god viden om og erfaring med brug af netværk. 

 • AS3's Transition Coaching Programme, Practitioner
 • Cand.mag i Kommunikation & Psykologi  fra Aalborg Universitet
MARIANN LINDE SEJERSEN PÅ LINKEDIN