Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

rådgivning på toplederniveau Din professionelle, personlige sparringspartner

AS3 Executive tilbyder executive outplacement, coaching og sparring til de øverste ledelsesniveauer i private- og offentlige virksomheder.

AS3 Executives rådgivere er specialiserede i at yde individuelle rådgivningsforløb til direktører og topledere.

Vi tilbyder professionel, personlig sparring – både om de ledelsesmæssige udfordringer i det daglige, og når der er brug for at bevæge sig videre i karrieren.

Vi har rådgivet direktører og topchefer i mere end 25 år, og vi samarbejder med stort set alle C25 selskaber.

Vi tilbyder personlig og individuel rådgivning

 

Opsigelser er blevet en del af naturens orden for direktører og topchefer. Når det sker for dig, samarbejder vi om at analysere, sætte mål og fastlægge din personlige karrierestrategi. Vi hjælper dig med at få åbnet døre til nye karrieremuligheder, stiller netværk til rådighed og sikrer, at du kommer videre med din karriere.

Som leder har du direkte indflydelse på dine medarbejderes og din organisations performance. Du får muligheden for at drøfte dine udfordringer, udvikle dit ledelsesmæssige potentiale og nå dine mål med en professionel samtalepartner, der både har indsigt i kompleksiteten i et executive job, er objektiv og mestrer den coachende tilgang.

Medarbejdere og faglighed er højeste prioritet:

  • Vores ballast er 25 års erfaring og et team af rådgivere/coaches, som alle selv har en executive, baggrund fra forskellige hjørner af dansk erhvervsliv – privat som offentligt.
  • Alle er certificeret via AS3 Academy, bl.a. som Transition Coach. Uddannelsen er akkrediteret via European Mentoring & Coaching Council på 3 niveauer: Foundation, Practitioner og Senior Practitioner niveau.
  • Alle har den fulde certificering som Executive Outplacement rådgiver
  • Vores faglighed er veldokumenteret, og vi evaluerer på målsætninger og effektivitet i alle forløb.

 International rækkevidde

  • AS3 Executive er en nordisk organisation med egne kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark.
  • Internationalt er AS3 eksklusiv partner med LHH, verdens største virksomhed inden for Job Transition Management og Outplacement.

 Når du vælger AS3 Executive skal du desuden vide at:

 Vi har bygget vores virksomhed på 3 grundlæggende værdier:

  1. Forretningsorienteret - at være forretningsorienteret betyder, at vi forvalter vort engagement på en målrettet, resultatsøgende og professionel måde
  2. Ordentlig - at være ordentlig betyder at vi er ærlige, fair og respektfulde
  3. Langsigtet - at arbejde langsigtet betyder, at vi oparbejder langvarige relationer samt langtidsholdbare koncepter og løsninger

 Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact

I AS3 tager vi vores samfundsmæssige ansvar alvorligt, og CSR - Corporate Social Responsibility - er et område vi aktivt arbejder med til gavn for vores kunder, kandidater og samarbejdspartnere og til gavn for samfundet, miljøet - og os selv.