FAGLIG VIDEN - BESØG EXECUTIVE CORNER

OM AS3 Executive Vi er et erfarent team

om as3 executive Professionel, personlig sparringspartner for direktører og topchefer

AS3 Executive tilbyder executive outplacement, coaching og mentoring til de øverste ledelsesniveauer i private- og offentlige virksomheder. Vi har gennem 25 år specialiseret os i forandring og transition som discipliner. Vi tilbyder professionel, personlig sparring – både om de ledelsesmæssige udfordringer i det daglige, og når der er brug for at bevæge sig videre i karrieren.

Vi har gennem årene coachet og rådgivet mere end 2.500 executives og vi leverer i dag med stolthed til alle C20 selskaber.

Vi tilbyder personlig og individuel rådgivning inden for:

Opsigelser er blevet en del af naturens orden for direktører og topchefer. Når det sker for dig, samarbejder vi om at analysere, sætte mål og fastlægge din personlige karrierestrategi. Vi hjælper dig med at få åbnet døre til nye karrieremuligheder, stiller netværk til rådighed og sikrer, at du kommer videre med din karriere.

Som leder har du direkte indflydelse på dine medarbejderes og din organisations performance. Du får muligheden for at drøfte dine udfordringer, udvikle dit ledelsesmæssige potentiale og nå dine mål med en professionel samtalepartner, der både har indsigt i kompleksiteten i et executive job, er objektiv og mestrer den coachende tilgang.

Medarbejdere og faglighed er højeste prioritet:

  • Vores ballast er 25 års erfaring og et team af rådgivere/coaches, som alle selv har en executive, baggrund fra forskellige hjørner af dansk erhvervsliv – privat som offentligt.
  • Alle er certificeret via AS3 Academy, bl.a. som Transition Coach. Uddannelsen er akkrediteret via European Mentoring & Coaching Council på 3 niveauer: Foundation, Practitioner og Senior Practitioner niveau.
  • Alle har den fulde certificering som Executive Outplacement rådgiver
  • Vores faglighed er veldokumenteret, og vi evaluerer på målsætninger og effektivitet i alle forløb.

 International rækkevidde

  • AS3 Executive er et selvstændigt aktieselskab i AS3.
  • AS3 Executive er en nordisk organisation med egne kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark.
  • Internationalt er AS3 eksklusiv partner med Lee Hecht Harrison, verdens største virksomhed inden for Job Transition Management og Outplacement.

 Når du vælger AS3 Executive skal du desuden vide at:

 Vi har bygget vores virksomhed på 3 grundlæggende værdier:

  1. Forretningsorienteret - at være forretningsorienteret betyder, at vi forvalter vort engagement på en målrettet, resultatsøgende og professionel måde
  2. Ordentlig - at være ordentlig betyder at vi er ærlige, fair og respektfulde
  3. Langsigtet - at arbejde langsigtet betyder, at vi oparbejder langvarige relationer samt langtidsholdbare koncepter og løsninger

 Vi er arbejdsmiljøcertificeret

I AS3 arbejder vi aktivt med vores arbejdsmiljøpolitik og har som de første i branchen opnået Arbejdstilsynets grønne smiley med krone.

 Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact

I AS3 tager vi vores samfundsmæssige ansvar alvorligt, og CSR - Corporate Social Responsibility - er et område vi aktivt arbejder med til gavn for vores kunder, kandidater og samarbejdspartnere og til gavn for samfundet, miljøet - og os selv.