Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

OBS: Webinaret er afholdt

Følg AS3 Executive på LinkedIn, hvor vi holder dig opdateret ift. nye webinarer. Eller se vores executive afklaringsforløb om bestyrelseskarriere.

Webinar: Sådan starter du din bestyrelseskarriere

Har du tanker om en bestyrelseskarriere? Så tilmeld dig vores webinar, hvor vi kommer med de vigtigste anbefalinger til, hvordan du griber det an.

At træde ind i bestyrelser - hvad end det er på fuld tid eller blot en enkelt post - kræver nøje overvejelse og forventningsafstemning. Så overvejer du en bestyrelseskarriere, kan du deltage i webinaret og få indsigt i, hvad det indebærer. Vi kommer omkring:

  • Hvordan får man bestyrelsesposter?
  • Bestyrelsens rolle, ansvar og det praktiske arbejde
  • Værdiskabelse og effektivitet i bestyrelsesarbejdet, samspil mellem direktion og bestyrelse
  • Bestyrelsesformandens rolle og ansvar, risikoledelse
  • Bestyrelsens sammensætning

Der er sat tid af til spørgsmål efter webinaret, som foregår torsdag d. 25. juni kl. 14.30 - 15.30.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Tilmeld dig her

Udfyld formularen, så er du tilmeldt webinaret torsdag d. 25. juni.

Oplægsholder Dennis Vad Lauridsen

Dennis Vad Lauridsen har mange års erfaring som direktør for en børsnoteret koncern. Hans brede erhvervserfaring dækker over mange brancher (møbler, tekstil, IT, medicin, byggeri, handelsvirksomhed, velfærdsteknologi, distribution, investeringsfond, etc.) samt løbende sparring med CEOs i bestyrelsesøjemed.

Siden 2012 har Dennis har været selvstændig med primært fokus på rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling, køb, salg og/eller fusioner af virksomheder. Dennis arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem for 12 selskaber, 6 som formand og desuden medejer i 2.