Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

EXECUTIVE ONBOARDING Kom godt fra start i dit nye direktørjob

Onboarding for direktører: Vi er din eksterne executive rådgiver

Det kan tage op til et år, før du som ny topleder, er faldet rigtigt på plads i en ny organisation. Og hvis du rammer bolden skævt, er konsekvenserne store - både for dig og din nye virksomhed.

Med vores onboarding-rådgivning for direktører får du målrettet og professionel sparring, som gør dig i stand til at træde både hurtigere, klogere og mere afklaret i karakter som ny topchef. 

Du vil møde uvildig og professionel rådgivning i øjenhøjde leveret af tidligere topledere fra danske og internationale virksomheder. Vi har selv stået i din situation og véd, hvilken kompleks opgave, du står overfor. Derfor kan vi også føre dig sikkert gennem den første tid.

Se mere om forløbet 'Bring the ceo on board'

Hvad indeholder executive onboarding?

Vi starter med et møde mellem dig og din AS3 Executive coach, hvor vi sammen afstemmer mål og forventninger. 

Vi skræddersyer rådgivningen efter dit behov, den ledelsesopgave, du står overfor og de strategiske mål i din kommende virksomhed.

Gennem konkrete redskaber og professionel sparring ruster vi dig til at træffe de rigtige beslutninger i forhold til din strategi, kommunikation og eksekvering i den første tid i din nye virksomhed.

Og vi hjælper dig med at balancere dine egne, bestyrelsens og medarbejdernes forventninger. 

Temaer vi arbejder med

  • Kalibrering og forståelse af opgaven
  • Indsamling af viden og data
  • Udvikling af 100-dages plan
  • Kommunikation og personlig gennemslagskraft
  • Samarbejde med bestyrelse og stakeholder management
  • Dit lederskab, dine værdier og succeskriterier
  • Arbejdsglæde og personlig motivation

 

EXECUTIVE ONBOARDING GUIDE

10 skridt til succes i dit nye direktørjob

I vores guide til Executive Onboarding har vi samlet vores 10 bedste råd til dig, der er på vej ind i et nyt direktørjob.​

HEnt guiden her

3 råd til den nye topleder

"Som ny topchef havner du midt i en kompliceret balancekunst. Du skal balancere dine egne, medarbejdernes og bestyrelsens forventninger. Rammer du bolden skævt, mister du tillid og troværdighed. Og det kan være svært at genoprette, når den først er røget. Tro mig! Jeg har selv været der."
få Gorm Wesing Flyvholm 3 BEDSTE RÅD

Rådgivere med C-level baggrund

Din onboarding-periode er unikt. Derfor har vi specialiserede executive rådgivere inden for alle områder. Vi foretager et nøje match mellem dig og din rådgiver og garanterer dedikation, fortrolighed samt fuldt engagement i samarbejdet.

Vores rådgivere har alle siddet med top- og bundlinjeansvar og ved fra mange års topledererfaring, hvad der skal til for at få succes. Ligesom dig har vi også mærket på egen krop, hvordan det er at starte som topleder i en helt ny organisation. 

Vil du høre mere?

Udfyld formularen - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med mere information om onboarding.