INSPIRATION PÅ TOPLEDERNIVEAU - BESØG EXECUTIVE CORNER

VI ER ET ERFARENT TEAM LEDENDE MEDARBEJDERE I AS3 EXECUTIVE

AS3 Executives rådgivere er specialiserede i at yde individuelle rådgivningsforløb til direktører og topledere. Målet er at rådgive og udfordre den personlige målsætning og strategi i forbindelse med et jobskifte og derved bistå til, at en forandringsproces får en lykkelig udgang. Vi er et fastansat lederteam og kan trække på en bred vifte af freelancerådgivere med særlige specialer inden for bestemte brancher og ydelser.

JENS LUNN

Managing Director

Jens har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler. Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Udover at rådgive topledere i forbindelse med deres jobskifte bruger Jens en stor del af sin tid på at være bindeleddet til nye kunder. Foruden arbejdet i AS3 sidder Jens i et par bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

Kontakt Jens Lunn på telefon 2090 2873 eller pr. email: jlunn@as3.dk

HANNE SKJOLDAGER RAVN

Director of Executive Services

Hanne har i størstedelen af sit arbejdsliv beskæftiget sig med mennesker. Hun har mange års erfaring med coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme. Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. 

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

Kontakt Hanne Skjoldager Ravn på telefon 2538 6040 eller pr. email, hsr@as3.dk