INSPIRATION PÅ TOPLEDERNIVEAU - BESØG EXECUTIVE CORNER

VI ER ET ERFARENT TEAM LEDENDE MEDARBEJDERE I AS3 EXECUTIVE

AS3 Executives rådgivere er specialiserede i at yde individuelle rådgivningsforløb til direktører og topledere. Målet er at rådgive og udfordre den personlige målsætning og strategi i forbindelse med et jobskifte og derved bistå til, at en forandringsproces får en lykkelig udgang. Vi er et fastansat lederteam og kan trække på en bred vifte af freelancerådgivere med særlige specialer inden for bestemte brancher og ydelser.

JENS LUNN

Managing Director

Jens har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler. Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Udover at rådgive topledere i forbindelse med deres jobskifte bruger Jens en stor del af sin tid på at være bindeleddet til nye kunder. Foruden arbejdet i AS3 sidder Jens i et par bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

Kontakt Jens Lunn på telefon 2090 2873 eller pr. email: jlunn@as3.dk

HANNE SKJOLDAGER RAVN

Director of Executive Services

Hanne har i størstedelen af sit arbejdsliv beskæftiget sig med mennesker. Hun har mange års erfaring med coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme. Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. 

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

Kontakt Hanne Skjoldager Ravn på telefon 2538 6040 eller pr. email, hsr@as3.dk

 

MARTIN AAGAARD

Director of Executive Services

Martin Aagaard har igennem de seneste mange år rådgivet topledere i dansk erhvervsliv. Han har en solid erfaring fra bl.a. den danske og nordiske fødevareindustri og en 23 år lang karriere bag sig hos den amerikanske fødevaregigant Kraft Foods, hvor han senest var koncernchef for den danske forretningsenhed og for nordisk salg. Desuden har Martin været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række selskaber og brancheforeninger.

Martin Aagaard er en særdeles erfaren rådgiver af topledere, der står i den situation, at de skal skifte job.

Kontakt Martin Aagaard på telefon 4013 5576 eller pr. email, maa@as3.dk

 

EVA MISSER

Executive Assistant

Eva er Executive Assistant for AS3 Executives ledelse og står desuden for at holde AS3 Executives portal og materiale opdateret. Dertil kommer assistance til rådgivere og kandidater. 

Eva har en sproglig og markedsføringsmæssig uddannelse som baggrund og har en bred erfaring inden for både marketing og administration. Hun har tidligere arbejdet som marketingkoordinator og som assistent og PA for direktører og salgsdirektører i både større og mindre virksomheder. 

Kontakt Eva Misser på telefon 4694 7777 eller pr. email, evami@as3.dk