FAGLIG VIDEN - BESØG EXECUTIVE CORNER

VI ER ET ERFARENT TEAM LEDENDE MEDARBEJDERE I AS3 EXECUTIVE

AS3 Executives rådgivere er specialiserede i at yde individuelle rådgivningsforløb til direktører og topledere. Målet er at rådgive og udfordre den personlige målsætning og strategi i forbindelse med et jobskifte og derved bistå til, at en forandringsproces får en lykkelig udgang. Vi er et fastansat lederteam og kan trække på en bred vifte af freelancerådgivere med særlige specialer inden for bestemte brancher og ydelser.

HANNE SKJOLDAGER RAVN

Director of Executive Services

Hanne har i størstedelen af sit arbejdsliv beskæftiget sig med mennesker. Hun har mange års erfaring med coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme. Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. 

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

Kontakt Hanne Skjoldager Ravn på telefon 2538 6040 eller pr. email, hsr@as3.dk

 

Hanne Skjoldager Ravn, Konsulent- og kvalitetschef
Ledende medarbejdere i AS3 Executive Martin Aagaard

MARTIN AAGAARD

Director of Executive Services

Martin Aagaard har igennem de seneste mange år ydet mentoring og rådgivning af topledere i dansk erhvervsliv. Han har en solid erfaring fra bl.a. den danske og nordiske fødevareindustri og en 23 år lang karriere bag sig hos den amerikanske fødevaregigant Kraft Foods, hvor han senest var koncernchef for den danske forretningsenhed og for nordisk salg. Desuden har Martin været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række selskaber og brancheforeninger.

Martin Aagaard er en særdeles erfaren rådgiver af topledere, der står i den situation, at de skal skifte job.

Kontakt Martin Aagaard på telefon 4013 5576 eller pr. email, maa@as3.dk

 

JAN BO NIELSEN

Director of Executive Services

Jan Bo Nielsen rådgiver og coacher topledere omkring executive outplacementkarriereforløb samt personlige og ledelsesmæssige transitioner.  Han har en videregående akademisk uddannelse som svagstrømsingeniør samt en Henley Executive MBA uddannelse suppleret med et studie i psykologi. Han har gennem det meste af sin karriere arbejdet med ledelse, først i forsvaret gennem en årrække, siden med international salgsledelse både i Danmark og udlandet. Han har i en længere periode siddet for bordenden, dels som ejer af en mindre nordisk distributørvirksomhed og som administrerende direktør i en mellemstor amerikansk elektronikvirksomhed med ansvar for deres forretninger i EMEA og har senest været chefkonsulent i rekrutteringsfirmaet Pointer A/S, som er en del af Odgers Berndtson A/S.

Kontakt Jan Bo Nielsen på telefon 4015 3410 eller pr. email, jabn@as3.dk

Jan Bo Nielsen - Director of Executive Services
Eva Misser - Personal Assistant - Ledende medarbejdere

EVA MISSER

Executive Assistant

Eva er Executive Assistant for AS3 Executives ledelse og står desuden for at holde AS3 Executives portal, website og materiale opdateret. Dertil kommer assistance til rådgivere og kandidater. 

Eva har en sproglig og markedsføringsmæssig uddannelse som baggrund og har en bred erfaring inden for både marketing og administration. Hun har tidligere arbejdet som marketingkoordinator og som assistent og PA for direktører og salgsdirektører i både større og mindre virksomheder. 

Kontakt Eva Misser på telefon 4694 7777 eller pr. email, evami@as3.dk