Er du forberedt? Hent tjeklisten til opsigelser på toplederniveau

til vl-grupper og andre netværk for topledere Book et karriereindlæg til din netværksgruppe

Mangler I et ledelsesfagligt indlæg til dit netværk?

Executive rådgiver Tommy Langhoff tilbyder nu at dele ud af AS3 Executives erfaringer i DIN netværksgruppe. AS3 Executive er specialiseret i karriererådgivning af topledere, hvor vi har rådgivet mere end 2.000 executives gennem det sidste årti.

Få vores anbefalinger til en executive karriere - gratis

Vi deltager gerne i dit næste netværksmøde og deler ud af AS3s anbefalinger til topledere. Vi planlægger agendaen sammen, men relevante emner kan fx være:

 • Styrk din personlige markedsværdi
  Ved du selv, hvad du er værd som topleder? Og ved dine omgivelser det? Bliv bevidst om dine faglige og personlige kvalifikationer og øg dit eget brand som topleder - både i din nuværende stilling og i forhold til dit næste job.

 • Karriereplanlægning - sæt nye mål
  Har du den rigtige strategi for din karriere som leder? Har du styr på dine personlige værdier og ønsker til work-life-balance? Hvad drømmer du om fagligt og ledelsesmæssigt, og hvad motiverer dig mest?
   
 • Opsigelser på toplederniveau
  Det sker ikke kun for naboen. Den gennemsnitlige anciennitet som executive er 3-4 år, så omkring 1/3 af enhver netværksgruppe skal finde nyt job inden for 12 måneder. Hvordan er du forberedt?

Fagligt indlæg eller workshop

Indlægget afholdes online eller på et fysisk møde alt efter, hvad I foretrækker. Formatet kan også være en workshop, hvis I selv gerne vil mere på banen med øvelser, afstemninger osv. Under alle omstændigheder er der altid plads til jeres spørgsmål undervejs og bagefter.

Vi er åbne for forslag ift. emner og kan også træde til med kort varsel, hvis Corona har skabt 'huller' i dit netværksprogram.

Indlæg og facilitering af AS3's rådgivere er gratis.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen - så kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på karriereindlæg i din netværksgruppe.