Hent guiden: 10 skridt til succes i dit nye direktørjob

Mød en Executive rådgiver Vi har dig i centrum

Vores mål er at finde vej til det rigtige job Kai Dahl-Jensen, Executive Outplacement rådgiver

Kai Dahl-Jensen, Executive Outplacement rådgiver

”Vejen til drømmejobbet kræver omhyggelig afdækning af dine kompetencer og afklaring af dine jobønsker. Jeg hjælper dig med sparring, udfordring og kendskab til markedet, og sammen lægger vi en målrettet strategi og handlingsplan for at nå dit næste karrieremål.”

- Kai Dahl-Jensen, certificeret rådgiver hos AS3 Executive og tidligere CEO

 ”Kompetencer, der er efterspurgte i dag, kan være forældede i morgen, så udfordringerne for os alle er at holde os skarpe, opdaterede, fleksible og forandringsberedte. Selv om vi alle ved, at omsætningshastigheden for direktører er stigende, og at afskedigelser er forventelige på direktionsgangen, kommer fyresedlen som regel bag på os. Det gjorde den i hvert fald for mig, da jeg blev stoppet som nordisk direktør for snart 3 år siden og på egen krop følte behovet for at gå mine kompetencer, drømme og muligheder efter i sømmene.”

 ”Hos AS3 Executive er vores mål ikke bare at hjælpe med at finde et nyt job til vores kandidater. Vores mål er at finde vej til det rigtige job – og så selv om det kan tage længere tid. Der er en rød tråd i vores rådgivning, som er velafprøvet og løbende optimeret gennem 25 år. Dit forløb bliver skræddersyet til dig i samråd med din personlige rådgiver, og du får adgang til en solid og brugbar værktøjskasse samt et team af rådgivere, der supplerer hinanden med kompetencer og viden om forskellige hjørner af erhvervslivet.”

Kai Dahl-Jensen kommer fra it-branchen, hvor han har gennem mange år har arbejdet på alle niveauer fra systemudvikler til CEO og nordisk direktør. Som outplacement- og karriereudviklingsrådgiver for direktører bygger han sin rådgivning på erfaring fra en branche, der om nogen har været præget af hastig udvikling, nye teknologier og skiftende dagsordner, og hvor behovet for forandringsparathed derfor er stort.

 

 

Mød vores executive rådgivere