INSPIRATION PÅ TOPLEDERNIVEAU - BESØG EXECUTIVE CORNER

AS3 Executives rådgivere

AS3 Executive har tilknyttet en række af executive rådgivere, som alle har alle en stærk ledelsesbaggrund fra dansk erhvervsliv, og som hver især bestrider særlige kompetencer inden for forskellige fagområder.

Charlotte Junge

Charlotte har mangeårig erfaring som Executive rådgiver og netværksekspert med international ledelses-og salgserfaring.

Hun etablerede i 2003 egen virksomhed med netværk, karriererådgivning, ledelses- og virksomhedsudvikling samt bestyrelsesarbejde som fokusområder. Hun har desuden arbejdet som HR Manager hos Jyllandsposten, som konsulent hos Mercuri Urval og 6 år i Kina som Project Director og Controller/Sales Manager. Charlotte er forfatter af netværksbøgerne NETVÆRK – vejen til målet, NETVÆRK – vejen til målet 2.0 og senest The Networking Journey i samarbejde med Aarhus Universitet.

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Foundation
 • BA i Udenrigshandel fra AU BSS
 • BA i økonomi fra CBS
charlotte junge på linkedin

Hanne Skjoldager Ravn

Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. Hanne har mange års erfaring med rådgivning coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

 • AS3’s Transition Coaching Programm, Senior Practitioner
 • Manning Inspire, Business Coach og Master Coach
Hanne Skjoldager ravn på linkedin

Hans Søndergaard

Hans er en erfaren international leder og direktør fra det private erhvervsliv. Den drivende faktor for arbejdet som Executive rådgiver er mennesker, kompetencer, målsætninger og resultater.

Hans har en mangeårig international BtB ledelseserfaring indenfor generel ledelse som CEO for mellemstor fremstillingsvirksomhed og finansieringsvirksomhed samt som CFO/Underdirektør/chef m.v. indenfor produktion og service  i mellemstore og større private virksomheder. Desuden har Hans en bred ledelseserfaring indenfor generel ledelse, økonomi, HR, IT, indkøb, logistik, forandringsledelse m.v.

Dertil kommer bestyrelseserfaring i såvel eksterne bestyrelser som i koncerninterne bestyrelser i udenlandske datterselskaber.

 • AS3's Transition Coaching Programme, Foundation
 • HD og HH
Hans Søndergård på linkedin

Helle Lehmann

Helle har mangeårig ledererfaring fra rederier og marineforsikring, senest som direktør for den danske filial af et norsk forsikringsselskab. Hun har været ansvarlig for forretnings- og administrationsbudgetter, gennemførelse af forandringer i organisationer inklusiv fusioner og gennemførelse af strategiplaner. Hun har stået i spidsen for opbygning af nye strukturer og modernisering af processer med forbedret finansielt og fagligt resultat til følge. 

I sit lederskab har Helle haft fokus på udvikling af mennesker og deres evne til samarbejde gennem motiverende lederskab og endvidere fungeret som ’brobygger’ for optimeret samarbejde mellem forskellige kulturer og niveauer i organisationen. Gennem sine mange år i shippingbranchen har Helle udviklet et udpræget globalt mindset og har stor international erfaring. 

I 2017 startede Helle sin egen virksomhed indenfor 'lederskab, strategi og organisationsudvikling'. Hun er særlig optaget af 'værdiskabelse gennem helhedsorienteret og visionært lederskab med fokus på indre styring' og har lanceret et program sammen med en partner omkring 'lederskab & sundhed'

 • Executive Board Programme, Insead
 • Erhvervscoach
 • Lederuddannelser fra bl.a. IMD, Lausanne
 • Cand. Jur.
 • Rederiuddannet
Helle lehmann på linkedin

Henrik Hübner

Henrik er direktør med mere end 25 års erfaring fra store internationale, børsnoterede koncerner, herunder Sanistål A/S, Sophus Berendsen og Dun & Bradstreet Int.

Han har særlige ansvars- og ledelseskompetencer indenfor strategi, forretnings- og organisationsudvikling, salg & marketing samt indkøb. Dertil kommer stærke ledelsesmæssige kompetencer indenfor opbygning af high performance organisationer og teams samt bestyrelseserfaring fra danske og tyske virksomheder.

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Foundation
 • Cand.merc. i afsætning og strategisk planlægning, Aarhus University,
 • Management kurser på INSEAD, Paris.
Henrik hübner på linkedin

JENS LUNN

Jens er Managing Director i AS3 Executive og rådgiver tillige executive-kandidater.

Jens har i størstedelen af sit arbejdsliv været leder i store veletablerede virksomheder.

Han har var 17 år i Codan, hvor han igennem alle årene arbejdede med salgsledelse, de seneste år som salgsdirektør. Derefter var han 5 år i Falck – i starten som salgs- og marketingdirektør og efterfølgende som administrerende direktør i Falck Hjælpemidler.

Indtil han startede i AS3 Executive har han været et par år som executive headhunter hos Signium primært inden for det finansielle område.

Foruden arbejdet i AS3 Executive sidder Jens i et par bestyrelser, og med en stor interesse inden for anvendelse af netværk på professionelt plan er Jens også meget aktiv i en række netværk, bl.a. i VL59.

 • Cand.merc.jur fra CBS
 • Div. bestyrelsesposter
Jens Lunn på Linkedin

Kai Dahl-Jensen

Kai har mangeårig erfaring fra senior management positioner i internationale IT virksomheder, hvilket giver en god forståelse for en topleders udfordringer.

Har b.la. fungeret som Nordisk direktør i CSC Nordic og adm. direktør i CSC Consulting Group. Han har desuden fungeret som selvstændig konsulent i en årrække.Kai har være executive rådgiver 2012 og har herudover mere end 1000 coachsamtaler som erfaringsbaggrund. 

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Practitioner
 • Virksomhedsuddannet i ledelse, fx CSC, IBM og Mærsk data
 • Merkonom, Niels Brock Business School

 

kai dahl-jensen på linkedin

Mariann Linde Sejersen

Mariann har mange års forretningsorienteret erfaring fra Human Resources i private globale virksomheder samt det offentlige, bl.a. som direktør og direktionsmedlem. Mariann har yderligere erfaring fra virksomheder som ECCO Sko, Grundfos og Terma. Derudover har hun været HR-chef på Erhvervsakademi Aarhus, og har siddet i bestyrelsen på Aarhus Tech som repræsentant for Dansk Industri.

Mariann har erfaring med karriereudvikling, rådgivning, coaching, rekruttering og afskedigelser på direktørniveau. Hun har en særdeles god empati, ser den enkeltes kompetencer og karrieremuligheder og har en god viden om og erfaring med brug af netværk. 

 • AS3's Transition Coaching Programme, Practitioner
 • Cand.mag i Kommunikation & Psykologi  fra Aalborg Universitet
mariann linde sejersen på linkedin

Martin Aagaard

Martin Aagaard har igennem de seneste mange år ydet rådgivet topledere i  dansk erhvervsliv. Han har en solid erfaring fra bl.a. den danske og nordiske fødevareindustri og en 23 år lang karriere bag sig hos den amerikanske fødevaregigant Kraft Foods, hvor han senest var koncernchef for den danske forretningsenhed og for nordisk salg. Desuden har Martin været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række selskaber og brancheforeninger.

Martin Aagaards er en særdeles erfaren rådgiver af topledere, der står i den situation, at de skal skifte job.

 • AS3’s Transition Coaching Programme, Practitioner
 • HD Marketing Management 
martin aagaard på linkedin

Martin Storm

Martin er Executive rådgiver med usædvanlig bredtfavnende erfaring fra C-level. 2 gange Adm. Dir., Nordisk direktør, stor erfaring med bestyrelsesarbejde og selvstændig virksomhed (kommunikation/reklame) - BtB, Health Care og Interesseorganisation (DE). Han sætter fokus på 100% indlevelse i den enkeltes situation, er målrettet og resultatorienteret og fokuserer på konstruktiv udfordring og rådgivning.

Martin har en ledelsesbaggrund som Adm. dir. For 3M (Industri, Safety, Office, Health Care, Electro) og Lifco  (dental/tandlæger), Nordisk Salgs- og marketingdirektør 3M, bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlem Dansk Erhverv 8 år, plus 20 års erfaring som bestyrelsesmedlem. Er pt. bestyrelsesformand i Coferro og bestyrelsesmedlem i Nonbye. 

 •          Bestyrelsesuddannelsen, CBS Executive
 •          Civiløkonom, HA + 2 år marketing, CBS
martin storm på linkedin

Søren Morbitzer Christoffersen

Søren har mange års forretningsorienteret erfaring fra arbejdet med alle aspekter af økonomi & finans, strategi, organisationsudvikling, IT, skat og selskabsret, samt selvfølgelig med ledelse - og har i flere af virksomhederne arbejdet meget med forandringsledelse, M&A/PMI og turnarounds.

Sørens kompetencer er primært opbygget som CFO i større internationale virksomheder i Danmark såvel som i udlandet, herunder A.P. Møller-Maersk gruppen, TDC, Xerox og Citibank. Dertil kommer CEO erfaring fra mellemstore virksomheder, samt bestyrelseserfaring i såvel eksterne bestyrelser som i koncerninterne datterselskaber.

Søren er især optaget af at opbygge high performance organisationer og teams, herunder at bidrage til udvikling af talenter og har bl.a. som CFO skabt særdeles værdiskabende økonomifunktioner. Således arbejder Søren nu også med en række start-up virksomheder.

 •          Executive programmer fra bl.a. IMD og INSEAD
 •          Statsautoriseret Revisor
 •          Cand.merc. fra CBS
søren morbitzer Christoffersen på linkedin