FAGLIG VIDEN - BESØG EXECUTIVE CORNER

AS3 Executives rådgivere

 

AS3 Executive har tilknyttet en række af executive rådgivere, som alle har alle en stærk ledelsesbaggrund fra dansk erhvervsliv, og som hver især bestrider særlige kompetencer inden for forskellige fagområder.

Executive rådgivere i AS3 Executive

Charlotte Junge

Charlotte har mangeårig erfaring som Executive rådgiver og netværksekspert med international ledelses-og salgserfaring.

Hun etablerede i 2003 egen virksomhed med netværk, karriererådgivning, ledelses- og virksomhedsudvikling samt bestyrelsesarbejde som fokusområder. Hun har desuden arbejdet som HR Manager hos Jyllandsposten, som konsulent hos Mercuri Urval og 6 år i Kina som Project Director og Controller/Sales Manager. Charlotte er forfatter af netværksbøgerne NETVÆRK – vejen til målet, NETVÆRK – vejen til målet 2.0 og senest The Networking Journey i samarbejde med Aarhus Universitet.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • BA i Udenrigshandel fra AU BSS
 • BA i økonomi fra CBS
charlotte junge på linkedin

Dennis Vad Lauridsen

Dennis Vad Lauridsen har mangeårig erfaring som direktør børsnoteret koncern. 

Dennis har været selvstændig siden 2012, hvor han primært har fokus på rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling med fokus på køb, salg og/eller fusioner af virksomheder.

Han arbejder ligeledes som professionelt bestyrelsesmedlem 9 selskaber, 5 som formand og 3 som medejer.

Dennis' brede erhvervserfaring dækker bl.a. involvering i mange brancher (møbler, tekstil, IT, medicin, byggeri, handelsvirksomhed, velfærdsteknologi, distribution, Investeringsfond, etc. ) samt løbende sparring med CEOs i bestyrelses øjemed, hvilket giver ham en god forståelse for toplederens udfordringer.
  

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC) - forventes afsluttet i løbet af 2017
 • HD(Strategi, organisation og ledelse)                                  
dennis vad lauridsen på linkedin

Hanne Skjoldager Ravn

Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. Hanne har mange års erfaring med rådgivning coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Senior Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • Manning Inspire, Business Coach og Master Coach
Hanne skjoldager ravn på linkedin

Hans Søndergaard

Hans er en erfaren international leder og direktør fra det private erhvervsliv. Den drivende faktor for arbejdet som Executive rådgiver er mennesker, kompetencer, målsætninger og resultater.

Hans har en mangeårig international BtB ledelseserfaring indenfor generel ledelse som CEO for mellemstor fremstillingsvirksomhed og finansieringsvirksomhed samt som CFO/Underdirektør/chef m.v. indenfor produktion og service  i mellemstore og større private virksomheder. Desuden har Hans en bred ledelseserfaring indenfor generel ledelse, økonomi, HR, IT, indkøb, logistik, forandringsledelse m.v.

Dertil kommer bestyrelseserfaring i såvel eksterne bestyrelser som i koncerninterne bestyrelser i udenlandske datterselskaber.

 • AS3's Transition Coaching Programme akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • HD og HH
hans søndergaard på linkedin

Heidi Fris

Heidi har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor i børsnoterede selskaber som direktør, primært Danske Bank koncernen.

Heidi har en bred erfaring inden for Investment Banking og Business Banking fra både corporate funktioner og business units. Har ydermere erfaring med Strategi, Forretningsudvikling og Salg, Turnarounds herunder Change Management, Transformationer og Coaching af Executive pså nordisk plan.

 • Executive MBA, AVT Business School & Harvard Business School
 • CBS Executive Bestyrelsesuddannelse
 • Executive Education, IMD Switzerland
 • Danske Bank ledelses akademi
Heidi fris på linkedin

Henrik Hübner

Henrik er direktør med mere end 25 års erfaring fra store internationale, børsnoterede koncerner, herunder Sanistål A/S, Sophus Berendsen og Dun & Bradstreet Int.

Han har særlige ansvars- og ledelseskompetencer indenfor strategi, forretnings- og organisationsudvikling, salg & marketing samt indkøb. Dertil kommer stærke ledelsesmæssige kompetencer indenfor opbygning af high performance organisationer og teams samt bestyrelseserfaring fra danske og tyske virksomheder.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • Cand.merc. i afsætning og strategisk planlægning, Aarhus University,
 • Management kurser på INSEAD, Paris.
henrik hübner på linkedin

Jan Bo Nielsen

Jan rådgiver og coacher topledere omkring executive outplacementkarriereforløb samt personlige og ledelsesmæssige transitioner.  Han har gennem det meste af sin karriere arbejdet med ledelse, først i forsvaret gennem en årrække, siden med international salgsledelse både i Danmark og udlandet. Han har i en længere periode siddet for bordenden, dels som ejer af en mindre nordisk distributørvirksomhed og som administrerende direktør i en mellemstor amerikansk elektronikvirksomhed med ansvar for deres forretninger i EMEA og har senest været chefkonsulent i rekrutteringsfirmaet Pointer A/S, som er en del af Odgers Berndtson A/S.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • Svagstrømsingeniør
 • MBA, Henley Management College
 • Forsvaret
Jan Bo Nielsen på linkedin

Jens Thorsen

En af Jens' spidskompetencer at at gøre dig skarp på, hvad du vil, hvad du kan, og hvordan du præsenterer dine succeshistorier. SKARP = VINDER!

Forud for sine 15 år som executive rådgiver har Jens en stærk international karriere med samlet 12 år som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem, administrerende direktør (19 år som selvstændig, 12 år som ansat), 10 år i andre topleder poster (fabriksdirektør, teknisk direktør m.v.), medarbejderansvar for op til 500 og 14 års udstationering (Asien)

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • HD(O)
 • Maskiningeniør
jens thorsen på linkedin

Kai Dahl-Jensen

Kai har mangeårig erfaring fra senior management positioner i internationale IT virksomheder, hvilket giver en god forståelse for en topleders udfordringer. Har b.la. fungeret som Nordisk direktør i CSC Nordic og adm. direktør i CSC Consulting Group. Han har desuden fungeret som selvstændig konsulent i en årrække.Kai har være executive rådgiver 2012 og har herudover mere end 1000 coachsamtaler som erfaringsbaggrund. 

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • Virksomhedsuddannet i ledelse, fx CSC, IBM og Mærsk data
 • Merkonom, Niels Brock Business School
Kai Dahl-jensen på linkedin

Lotte G. Lundberg

Lotte har en mangeårig baggrund som seniorleder og executive fra A.P. Møller-Mærsk gruppen indenfor både shipping, transport og energisektorerne. I dag ernærer Lotte sig som professionel bestyrelsesperson og rådgiver. 

Med erfaring fra industri og servicevirksomhed er Lotte bredt funderet og har haft mange forskellige roller og executive ansvar indenfor bl.a. strategi-, forretnings-, organisationsudvikling, transformation (inkl. M&A) og ledelse af store nybygningsprojekter. Lottes profil i bestyrelser er typisk adresserende vækst, innovation og internationalisering.
 
En personlig passion for Lotte er at bidrage til udvikling og inspiration af morgendagens ledere, og hun har i mange år ageret som frivillig karriere- og businessmentor for en række internationale talenter. 

 • Executive programmer: CBS Executive
 • Bestyrelsesuddannelse,Diploma in Business Excellence (CBS Executive/Columbia University), diverse Executive programs, (IMD)
 • HD(U), Bachelor International Business Administration, Marketing Management & International Trade, CBS
 • Maersk International Shipping Education
Lotte G. Lundberg på Linkedin

Martin Aagaard

Martin Aagaard har igennem de seneste mange år ydet rådgivet topledere i  dansk erhvervsliv. Han har en solid erfaring fra bl.a. den danske og nordiske fødevareindustri og en 23 år lang karriere bag sig hos den amerikanske fødevaregigant Kraft Foods, hvor han senest var koncernchef for den danske forretningsenhed og for nordisk salg. Desuden har Martin været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række selskaber og brancheforeninger.

Martin Aagaards er en særdeles erfaren rådgiver af topledere, der står i den situation, at de skal skifte job.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • HD Marketing Management 
martin aagaard på linkedin

Martin Storm

Martin har en usædvanlig bredtfavnende erfaring på/fra C-level. 2 gange adm. dir., Nordisk direktør, bestyrelsesarbejde og selvstændig (kommunikation/reklame), BtB, Health Care og Interesseorganisation (DE).

Martin lægger vægt på 100% indlevelse i den enkeltes situation samt konstruktiv udfordring og rådgivning - målrettet og resultatorienteret.

Adm. dir. 3M (Industri, Safety, Office, Health Care, Electro) og Lifco  (dental/tandlæger), Nordisk Salgs- og marketingdirektør 3M, bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlem Dansk Erhverv 8 år, + 20 års erfaring som bestyrelsesmedlem. Pt. bestyrelsesformand i Coferro og bestyrelsesmedlem Nonbye.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • CBS Executive: Bestyrelsesuddannelsen
 • CBS: Civiløkonom, HA + 2 år marketing
martin storm på linkedin