INSPIRATION PÅ TOPLEDERNIVEAU - BESØG EXECUTIVE CORNER

Mød en executive coach Vi er din uvildige og fortrolige sparringspartner

Du kan hurtigt opnå stor effekt ved at arbejde i et fortroligt rum med en professionel samtalepartner Hanne Skjoldager Ravn, Executive Coach (Senior Practitioner), AS3 Executive

Hanne Skjoldager Ravn, Executive Coach og Executive Outplacement rådgiver

 ”Jeg har altid været optaget af, hvordan man kan finde energien og drivkraften frem i mennesker. Hvis du har den selv, kan du også få den frem hos andre. Som leder er det derfor vigtigt at forstå, hvad der får dig til at stå op om morgenen, fordi dine medarbejderes energi og performance afhænger af dig, din personlige ledelsesstil og din motivation. Jeg bruger coachingmetoder til at sikre dig en større selvindsigt, udfordre dig på dine perspektiver og hjælpe dig til at få større succes som direktør og leder.” Hanne Skjoldager Ravn, certificeret coach og Executive coach og rådgiver hos AS3 Executive.

Vi har alle hver vores udfordringer i direktørstolen. Og vi har alle hver vores måder at forstå og løse udfordringerne på. Nogle kæmper fx med konkrete ledelsesopgaver, hvor det er svært at skabe den fornødne teamspirit og nå de forretningsmæssige mål. Andre har svært ved at trænge igennem med deres budskaber, og nogle oplever, at de er særligt ramt af samarbejdsproblemer på tværs af organisationen. Scenarierne er forskelligartede og vores håndtering af dem helt individuelle.

Min erfaring som coach er, at du hurtigt kan opnå stor effekt ved at arbejde i et fortroligt rum med en professionel samtalepartner om dine personlige udfordringer. Meget ofte er man selv den værste til at skabe hindringer for sig selv, så det første skridt at få konkretiseret udfordringerne og blive bevidst om, hvordan man er vant til at håndtere dem. Først når den analyse er på plads, bliver det muligt at få nye perspektiver ind og måske ændre adfærd for at finde den gode vej til større succes.

Hanne Skjoldager Ravn har mere end 10 års erfaring som professionel coach (certificeret Life- & Business Coach fra Manning Inspire med en overbygning som Master Coach og Stress Coach - hertil Senior Practitioner Coach (EMCC certificeret). Hanne har i størsteparten af sit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker og har i mange år arbejdet med HR og coaching/rådgivning, ledersparring samt udvikling og implementering af politikker og værdier.

.