INSPIRATION PÅ TOPLEDERNIVEAU - BESØG EXECUTIVE CORNER

EXECUTIVE COACHES i AS3

 

I AS3 Executive har vi et stort antal coaches og sparringspartnere, så vi kan matche ønsker og behov hos vores kunder. Gruppen er sammensat af eksterne samarbejdsrelationer og ledende medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte Hanne Skjoldager Ravn for yderligere info.

Vi har flere Executive coaches og sparringspartnere med hvem aftaler indgås via AS3 Executive, se (bl.a.) nedenfor.

Eksterne samarbejdsrelationer

Vores freelancere har alle tung ledelseserfaring, er flydende på engelsk, og i gruppen er der psykologfaglighed og en omfattende coachbaggrund til stede. Alle har som minimum gennemført AS3´s Transition Coach uddannelsen på Foundation niveau. Uddannelsen er udviklet op til Senior Practitioner niveau af AS3 og belønnet med en European Quality Award udstedt af European Mentoring and Coaching Council.

Helle Lehmann

Executive Rådgiver og Coach

Helle har mangeårig ledererfaring fra rederier og marineforsikring, senest som direktør for den danske filial af et norsk forsikringsselskab. Hun har været ansvarlig for forretnings- og administrationsbudgetter, gennemførelse af forandringer i organisationer inklusiv fusioner og gennemførelse af strategiplaner. Hun har stået i spidsen for opbygning af nye strukturer og modernisering af processer med forbedret finansielt og fagligt resultat til følge. 

I sit lederskab har Helle haft fokus på udvikling af mennesker og deres evne til samarbejde gennem motiverende lederskab og endvidere fungeret som ’brobygger’ for optimeret samarbejde mellem forskellige kulturer og niveauer i organisationen. Gennem sine mange år i shippingbranchen har Helle udviklet et udpræget globalt mindset og har stor international erfaring. 

I 2017 startede Helle sin egen virksomhed indenfor 'lederskab, strategi og organisationsudvikling'. Hun er særlig optaget af 'værdiskabelse gennem helhedsorienteret og visionært lederskab med fokus på indre styring' og har lanceret et program sammen med en partner omkring 'lederskab & sundhed'

  • Executive Board Programme, Insead
  • Erhvervscoach
  • Lederuddannelser fra bl.a. IMD, Lausanne
  • Cand. Jur.
  • Rederiuddannet

 

Helle Lehmann på Linkedin

Hanne Skjoldager Ravn

Director of Executive Services, Executive Rådgiver og Coach

Hanne har i størstedelen af sit arbejdsliv beskæftiget sig med mennesker. Hun har mange års erfaring med coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme. Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. 

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

  • Coach, Senior Practitioner niveau (AS3) - akkrediteret
  • Sofia Mannings- Life- og Business coach m. overbygning som Master Coach og stress Coach
hanne skjoldager ravn på linkedin

LEDENDE MEDARBEJDERE

Følgende ledende medarbejdere kan også indgå i coachforløb, karriereafklaring mv.:

Martin Aagaard

Martin Aagaard er Director of Executive Services og har igennem de seneste mange år ydet mentoring og rådgivning af topledere i dansk erhvervsliv. 

Han har en solid erfaring fra bl.a. den danske og nordiske fødevareindustri og en 23 år lang karriere bag sig hos den amerikanske fødevaregigant Kraft Foods, hvor han senest var koncernchef for den danske forretningsenhed og for nordisk salg. Desuden har Martin været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række selskaber og brancheforeninger.

  • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
  • HD Marketing Management 
martin aagaard på linkedin