FAGLIG VIDEN - BESØG EXECUTIVE CORNER

EXECUTIVE COACHES i AS3

 

I AS3 Executive har vi et stort antal coaches og sparringspartnere, så vi kan matche ønsker og behov hos vores kunder. Gruppen er sammensat af eksterne samarbejdsrelationer og ledende medarbejdere. Kontakt Ida Bratting Kongsted for yderligere info.

 

Eksterne samarbejdsrelationer

Vores freelancere har alle tung ledelseserfaring, er flydende på engelsk, og i gruppen er der psykologfaglighed og en omfattende coachbaggrund til stede. Alle har som minimum gennemført AS3´s Transition Coach uddannelsen på Foundation niveau. Uddannelsen er udviklet op til Senior Practitioner niveau af AS3 og belønnet med en European Quality Award udstedt af European Mentoring and Coaching Council.

Vi har følgende Executive coaches og sparringspartnere med hvem aftaler indgås via AS3 Executive:

Stefan Bartling

Stefan har solid erfaring med topledercoaching og international ledelse på executive niveau. Arbejder med fokus på performance, forandringsledelse og ledelsesudvikling, mentoring og ledelsesbaseret coaching. Er flydende på tysk. Mere end 15 års erfaring som Manager, Senior Director, Adm. Direktør og CEO i danske og multinationale børsnoterede selskaber inden for forskellige brancher (bl.a. IT, bioteknologi, pharma, kulturinstitutioner). Særlig ekspertise i diagnostiske, teknologiske og bioteknologiske brancher, inkl. M&A og change og transitionsprocesser. Desuden erfaring med bestyrelsesarbejde. 

 • Ph.D. Molekylærbiologi
 • Cand. scient. biologi
 • Certificeret Business Coach International og Certificeret Change Manager
 • AS3’s Transition Coaching bestået på Foundation, EMCC akkrediteret
Stefan Bartling på linkedin

Birgitte Wilms

Med baggrund i langvarig karriere indenfor især offentlig uddannelsessektor har Birgitte arbejdet som ledelseskonsulent siden 2005 med coaching, facilitering, lederudvikling og rådgivning – herunder som erfaren netværksfacilitator. Birgitte er vant til at arbejde med topledelse, og målgruppen er ledere på både strategisk og operativt niveau i offentlige og private sektor. Hun har ca. 20 års erfaring som leder/chef, bl.a. HR direktør, fra henholdsvis linje-, matrix- og stabsfunktioner.

 • MBA fra South Bank University, London
 • AS3’s Transition Coaching Programme bestået på Senior Practiotioner niveau, EMCC akkrediteret.
 • Certificeret i diverse personprofilværktøjer og ledelsesprogrammer
Birgitte Wilms på Linkedin

Ina Ahrensberg

Ina er en erfaren coach og sparringspartner for topledere. Arbejder med fokus på personlig gennemslagskraft samt leder- og karriereudvikling. Særlig ekspertise i gennemslagskraft og performance i forandrings- og fusionsledelse samt implementering af strategier i store organisationer. Er flydende på tysk. Baggrunden er topchef i det offentlige samt en mastergrad med speciale i organisation, ledelse og økonomi fra Århus universitet (MPH). Har 16 års erfaring med leder- og organisationsudvikling.

 • Master of Public health (MPH), Århus Universitet
 • Life coach og Business coach, Manning Inspire
 • AS3’s Transition Coaching bestået  på Foundation, EMCC akkrediteret
Ina Ahrensberg på linkedin

Kai Dahl-Jensen

Kai har mangeårig erfaring fra senior management positioner i internationale IT virksomheder, hvilket giver en god forståelse for en topleders udfordringer. Har b.la. fungeret som Nordisk direktør i CSC Nordic og adm. direktør i CSC Consulting Group. Kai har mere end 1000 coachsamtaler som erfaringsbaggrund. Bringer egen erfaring i spil efter behov, og rådgiver også indenfor Executive Outplacement. Han har desuden fungeret som selvstændig konsulent i en årrække.

 • AS3’s Transition Coaching uddannelse bestået på Practiotioner niveau, EMCC akkrediteret
 • Virksomhedsuddannet i ledelse, fx CSC, IBM og Mærsk data
 • Merkonom, Niels Brock Business School
kai dahl-jensen på linkedin

Thomas Bagge Olesen

Thomas har 15+ års erfaring som country manager og CEO i mellemstore og store virksomheder indenfor bl.a. IT, mobil og retail. Thomas har tillige omfattende erfaring fra bestyrelsesarbejde. Arbejder i dag som bestyrelsesmedlem og trusted advisor/coach med fokus på strategi- og forretningsudvikling, forandringsledelse, organisationsudvikling, coaching og lederudvikling. 

 • AS3’s Transition Coaching bestået på Foundation, EMCC akkrediteret.
 • Certificeret i diverse personprofilværktøjer
 • Bestyrelsesuddannelse ved Københavns Universitet, Bestyrelsesakademiet
 • Transformational Leadership Programme, Pathfinder A/S
 • Marketing, INSEAD
 •  E-MBA, CBS Executive
 •  M.Sc. Engineering (Civilingeniør) og B.Sc. Engineering (Akademiingeniør), DTU
thomas bagge olesen på linkedin
Kameralinse - Kontakt Per Møller Janniche for mere information

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Direktør Ida Bratting Kongsted

Ida Bratting Kongsted
Uvildig og fortrolig sparringspartner - Mød en Executive coach

LEDENDE MEDARBEJDERE

Følgende ledende medarbejdere kan også indgå i coachforløb, assessment, karriereafklaring mv.:

Ida Bratting Kongsted

Ida Bratting Kongsted er direktør for AS3 Executive A/S siden 2007. Ida har en uddannelsesmæssig baggrund i økonomi fra CBS, EMP og strategi fra Wharton, University of Pennsylvania, INSEAD i Frankrig og er uddannet og certificeret executive coach på Senior Practitioner niveau (EMCC akkrediteret). Hun er medlem af CBS' Advisory Board og medlem af VL-16.

Ida er en hyppigt benyttet foredragsholder og facilitator for forskellige executive netværksgrupper, executive MBA etc. Med en baggrund som bl.a. HR-direktør har Ida Bratting Kongsted erfaring fra børsnoterede selskaber som F.L. Smidth og F.E. Bording. 

 • HD(O), CBS
 • INSEAD
 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Senior Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
Ida Bratting Kongsted på LinkedIn

Martin Aagaard

Martin Aagaard er Director of Executive Services og har igennem de seneste mange år ydet mentoring og rådgivning af topledere i dansk erhvervsliv. 

Han har en solid erfaring fra bl.a. den danske og nordiske fødevareindustri og en 23 år lang karriere bag sig hos den amerikanske fødevaregigant Kraft Foods, hvor han senest var koncernchef for den danske forretningsenhed og for nordisk salg. Desuden har Martin været bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række selskaber og brancheforeninger.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • HD Marketing Management 
martin aagaard på linkedin

Jan Bo Nielsen

Jan Bo Nielsen er Director of Executive Services og rådgiver og coacher topledere omkring executive outplacementkarriereforløb samt personlige og ledelsesmæssige transitioner. 

Han har gennem det meste af sin karriere arbejdet med ledelse, først i forsvaret gennem en årrække, siden med international salgsledelse både i Danmark og udlandet. Han har i en længere periode siddet for bordenden, dels som ejer af en mindre nordisk distributørvirksomhed og som administrerende direktør i en mellemstor amerikansk elektronikvirksomhed med ansvar for deres forretninger i EMEA og har senest været chefkonsulent i rekrutteringsfirmaet Pointer A/S, som er en del af Odgers Berndtson A/S.

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)t
 • Svagstrømsingeniør
 • MBA, Henley Management College
 • Forsvaret
jan bo nielsen på linkedin

Hanne Skjoldager Ravn

Hanne har i størstedelen af sit arbejdsliv beskæftiget sig med mennesker. Hun har mange års erfaring med coaching i private virksomheder og er certificeret inden for flere coach-tilgange, herunder på Senior Practitioner niveau i AS3's Transition Coaching Programme. Hanne coacher og rådgiver topledere inden for Executive OutplacementKarriereforløb og Stress. 

Hanne har en baggrund fra den internationale, medicinalkoncern Lundbeck A/S, hvor hun igennem 11 år var Head of Department og Divisional Director i den globale Human Resource Management division. Siden 2004 har hun været tilknyttet AS3 Executive som Executive Rådgiver og Coach og er efterfølgende blevet ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af AS3 Executives rådgivningsforløb. 

 • AS3’s Transition Coaching Programme akkrediteret på Senior Practitioner-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
 • Manning Inspire, Business Coach og Master Coach